Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs2/36/saimaans/public_html/wp-content/themes/sintagma_v1.1.1/header.php on line 43

Ajoneuvot

 

Soodapuhallus sopii erinomaisesti autojen, moottoripyörien ja muiden kulkuneuvojen pintojen puhdistamiseen. Maalit, alusmassat, pakkelit, öljyyntyneet pinnat ja piki irtoavat helposti ja tehokkaasti. Soodapuhalluksessa puhdistettava pinta ei kuumene. Koska lämpöä ei kerry, kuumuudesta aiheutuvaa vääntymistä ei  tapahdu. Sooda jättää puhdistettavalle pinnalle kalvon, joka estää esimerkiksi ruosteen syntymistä, joten pintaa ei tarvitse välittömästi käsitellä ruostetta estävällä aineella.

Auto puhtaaksi peltiä venyttämättä

Soodapuhaltaminen on helpoin ja hellävaraisin tapa poistaa maalit, lakat ja liat ajoneuvoista. Perinteisiin menetelmiin verrattuna autojen pelti- ja moottorinosien, vanteiden tai kokonaisten korien soodapuhaltaminen vie murto-osassa siitä ajasta, mitä tähän työhön voisi mennä aikaa. Korroosiojäljet saadaan pois hienolla lasimurskalla puhaltamalla pintaa vahingoittamatta ja moottorin osat saadaan uuden veroisiksi. Helppoa puhdistamisesta tekee se, että ajoneuvossa voidaan pitää lasit, muovi-, kumi- ja kromiosat paikoillaan ilman että ne vahingoittuvat. Soodapuhallus vain puhdistaa ne.  Soodapuhalluksen etu on myös se, että työnjälki on tasaisempaa kuin perinteisen käsityön jälki.


Mitä soodapuhallus maksaa?

Auton kori ulkoapäin

Yhteensä noin 500 –  1000€ + alv 24 %

Veloitus

Tuntiveloitus 100 € + alv 24 %

Hinta-arviot ovat suuntaa-antavia.