Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs2/36/saimaans/public_html/wp-content/themes/sintagma_v1.1.1/header.php on line 43

Veneet

 

Puu-, lasikuitu-, alumiini tai teräsvene puhdistuu soodapuhaltamalla ilman pohjamateriaalin vahingoittumista. Maalit, lakat, yms. käsittelyaineet sekä levä poistuu alla olevaa materiaalia hiomatta tai  kuluttamatta.  Soodapuhaltaminen on nopea ja vaivaton tapa aloittaa veneen kunnostustyöt.

 

Vene kuntoon ilman päivien työlästä hiontaa

 

Soodapuhaltaminen on helpoin ja hellävaraisin tapa poistaa maalit, lakat ja käsittelyaineet veneenrungosta. Perinteisiin menetelmiin verrattuna soodapuhaltaminen vie murto-osassa siitä ajasta mitä maalinpoistotyöhin voisi mennä aikaa. Soodapuhalluksella maalipinta voidaan myös vain matata uutta maalikerrosta varten. Soodapuhalluksen työnjälki on tasaisempaa kuin perinteisen käsin hionnan jälki. Helppoa soodapuhaltamisesta tekee myös se, että puhallus ei riko tiivisteitä, kumia, muovia, lasia tai kromia, vaan osat voidaan pitää paikoillaan ilman, että niihin aiheutuisi vahinkoa. Soodapuhallus vain pudistaa ne.

Soodapuhallus on ympäristölle ja ihmisille turvallinen puhdistusmenetelmä. Puhdistuksessa käytettävä tuote on ruokasoodaa. Puhdistusjätteenä soodajauhe on luontoon hajoava ja vesiliukoinen, eikä sitä tarvitse kerätä talteen. Vain puhdistuksessa irtoava maalijäte täytyy hävittää asianmukaisesti.

 

 

Mitä soodapuhallus maksaa?

6m HT veneen pohjan puhdistus myrkkymaalista

työaika noin 5 h x 100 €/h + alv 24 %

Yhteensä noin 500 € + alv 24 %

 

Veloitus

Tuntiveloitus 100 € + alv 24 %

 

vene