Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs2/36/saimaans/public_html/wp-content/themes/sintagma_v1.1.1/header.php on line 43

Kiinteistöt

 

Soodalla voidaan poistaa graffiteja tai palovahinkojen jälkiä sisätiloissa, sillä sooda sitoo hajua ja on palamatonta. Soodapuhallus poistaa lian, noen ja maalin pinnasta ilman, että alkuperäiseen pintaan tulee jälkiä. Soodapuhallus ei kuluta, hio tai hankaa. Hirsirakennusten seinäpintoja  voidaan puhdistaa tai vaalentaa soodan avulla.

Ei sovellu muovimaalien (akrylaatti, alkydi, lateksi yms.) poistoon puupinnoilta.

 

Töhryt pois seinästä soodalla

Soodapuhallus on kiinteistöjen puhdistamisessa nopea, helppo ja tehokas menetelmä. Ikkunoita ei talossa esimerkiksi tarvitse useinkaan suojata erikseen, sillä soodapuhaltaminen ei sumenna lasia. Helppoa ja nopeaa puhdistamisesta tekee se, että lasit, muovi-, kumi- ja metalliosat  voidaan pitää paikoillaan ilman että ne vahingoittuvat. Soodapuhallus vain pudistaa ne.  Soodapuhalluksen etu on myös se, että työnjälki on tasaisempaa kuin perinteisen käsityön jälki.

 

Veloitus

Tuntiveloitus 100 € + alv 24 %