Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs2/36/saimaans/public_html/wp-content/themes/sintagma_v1.1.1/header.php on line 43

Teollisuus

Soodapuhallus on hellävarainen, luontoystävällinen ja puhdistettavaa pintaa tuhoamaton menetelmä, joka soveltuu hyvin vaikeisiin ja aikaa vieviin kohteisiin, kuten linjastojen puhdistukseen, teollisuuden välineiden huoltoon, metallin molekyylipassivointiin ruostetta vastaan, öljyn poistoon saponifikaatiolla, noen poistoon sekä elintarvikkeiden valmistusastioiden ja käsittelylaitosten puhdistamiseen.

 

Soodapuhallus on menetelmä, jossa natriumbikarbonaattikiteitä eli ruokasoodaa, levitetään paineilman avulla materiaalin pinnalle. Soodan hienojakoiset kiteet, joka puhdistettavale pinnalle levitettäessä räjäyttää pois pintamateriaalin vahingoittamatta alla olevaa pintaa. Soodapuhallus on tehokas ja turvallinen siivouksessa ja puhdistuksessa, sillä se sitoo hajua ja on palamatonta. Menetelmää voidaan käyttää esim. konepajoilla ja painoteollisuudessa.