Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs2/36/saimaans/public_html/wp-content/themes/sintagma_v1.1.1/header.php on line 43

Hirsipintojen puhdistus

Seinäpinnan puhdistus / vaalennus 4.80e /m2

Puunsuoja-aineen poisto 5.20e /m2

Asiakas huolehtii siitä, että puhdistettavan kohteen ympäristö on siisti ja työkelpoinen. Esimerkiksi puhallettavien hirsiseinien vieressä ei ole tavaraa, tarvittavat paikat sisällä on suojattu jne.

Graffitien poisto

Soodapuhalluksella voidaan poistaa graffiteja useilta pinnoilta vahingoittamatta alla olevaa materiaalia. Graffitien poisto on mahdollista myös joiltain maalatuilta pinnoilta alkuperäistä maalia vahingoittamatta. Noin yhden neliömetrin kokoiset graffitit ja muut tagit poistamme kiinteällä hinnalla 75e /kpl.

Jäkälän poisto tiilipinnoilta

Jäkälä tarttuu varsinkin harjattuihin tiilipintoihin varjoisilla paikoilla todella tiukkaan. Ajan myötä juuret tunkeutuvat tiilen sisään ja jäätyessään rapauttavat tiilen pintaa. Jäkäläkasvusto onkin syytä poistaa nopeasti, ennenkuin se aiheuttaa pinnalle pysyviä vaurioita. Jäkälän poistamme kaikilta tiili- ja kivipinnoilta hintaan 11,20e /m2

Autojen puhallushinnasto

Pyörillä oleva auto, kaikki mitä autosta näkyy ulospäin 700 – 1000 *

Pelkkä kori grillissä, kaikki pinnat 500 – 800 **

Lokasuojat ym. irroitettavat paneelit 60 – 120 /kpl

Pyöräkotelot 40 – 70 /kpl ***

Syylärin aluspelti 80 – 130

Konepelti tai takaluukku molemmin puolin 80 – 150

Ovet, puhalletaan ulko- ja sisäpuolelta 60 – 140

Konehuone 60-150 ****

Kasassa olevan moottorin puhdistus 60 – 130 *****

Teräsvanteet 15 – 20 /kpl

Alumiinivanteet 25 – 60 /kpl ******

Muovipuskurit 50 – 120 /kpl

* Sisältyy kaikki paneelien ulkopinnat, ovet, katto, konepelti, takaluukku, kaaret ja helmat. Huom! Muoviosat, kuten puskurit tmv. eivät sisälly hintaan.

** Koko korin ulkopinnat, pohja, sisäpinnat, konehuone. Auto tulee olla täysin purettuna ja asiakkaan omassa grillissä, jossa koria voidaan esteettömästi pyöritellä. Jos pohjassa on alustamassaa, aikaa puhallukseen menee huomattavasti enemmän ja merkitty hinta ei päde.

***Pyöräkoteloiden tulisi mielellään olla liasta, rasvasta, hiekasta ym. puhtaat ennen puhallusta.

**** Konehuoneen tulee olla tyhjä ja enimmät rasvat ym. pesty, jotta puhallus onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla

***** Moottorissa kaikki reiät ja aukot jonne puhalluspölyä ei haluta, on oltava tukittuna kumitulpilla tai esim. tiukkaan survotuilla räteillä.

***** Alumiinivanteissa hintaan vaikuttaa myös se, mitä puhalletaan: etupinnat, takapinnat, rengaspinta…

Moottoripyörät

Putkirunko 60-120

Polttoainetankki 30-60

Moottorin ulkopinnat 50-100 *

Katteet, muut osat Kysy arvio!

** Moottorissa kaikki reiät ja aukot jonne puhalluspölyä ei haluta, on oltava tukittuna kumitulpilla tai esim. tiukkaan survotuilla räteillä.

Veneiden maalinpoisto

Soodapuhalluksella voidaan poistaa maalit lähes kaikista veneistä, olipa kyseessä sitten puu, teräs, alumiini tai lasikuituvene. Myrkkymaalien poisto tapahtuu seuraavan hinnaston mukaan:

Alle 2.50m leveät veneet 60,20e /metri

2.50 – 4.0m leveät veneet 73.50e /metri

Asiakkaan tulee huolehtia siitä, että vene on alustalla, jossa sen puhallus on mahdollista ja esteetöntä. Esimerkiksi liian matala traileri ei sovellu tähän tarkoitukseen, vaan veneen alla on mahduttava työskentelemään.

Useamman maalikerroksen poistaminen sovitaan aina erikseen tapauksesta riippuen. Monesti alla oleva primer on kuitenkin niin huonossa kunnossa, että se irtoaa myrkkymaalin mukana ja työlle muodostuva hinta ei kasva juurikaan.

Kilometrikorvaus

Kalustomme liikkuu ja tulee tarvittaessa luoksesi. Jos matkaa kertyy toimipisteeltämme alle kymmenen kilometriä, emme veloita matkoista mitään. Tätä kauemmas matkakorvauksemme on 0,95e /km.

Huom! Kaikissa töissä minimiveloituksemme on 75e. Kaikki sivustolla olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.